top of page

David Lakošeljac, nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji sem uspešno kandidiral na 1. javnem razpisu za podukrep 6.4 – Podpora za naložbe v vzpostavitev in razvoj nekmetijskih dejavnosti s projektom Naložba v vzpostavitev in razvoj nekmetijskih dejavnosti. Višina odobrenih nepovratnih sredstev znaša 137.619,66.

 

POVZETEK

Naša vizija je nuditi pristno kulinarično ponudbo najvišje kakovosti, ki v veliki meri temelji na doma pridelani hrani. Ker naše trenutne kapacitete limitirajo nadaljnjo rast našega poslanstva, smo se odločili povečati in preurediti naše prostore, da bomo lahko sprejeli čisto vse, ki bi nas želeli obiskati.

Obseg investicije bo v skladu s potrebami za prihodnjo širitev poslovanja zajemal izgradnjo terase, izgradnjo sob, odprtje sten za dostop na teraso, izgradnjo skladiščnega in prodajnega prostora, delno zasteklitev objekta, keramično opremljanje, implementacijo talnega gretja, elektroinštalacije, vgradnjo klimatskega sistema, implementacijo kartičnega sistema, urejanje okolice  in nakup opreme.

CILJI

  • Zgraditi in urediti teraso, skladiščni in prodajni prostor, delno zastekliti objekt, ga opremiti s keramiko, talnim gretjem, novimi elektro in strojnimi inštalacijami, vgradnja klimatskega sistema, itd.,

  • Povečati prepoznavnost in konkurenčnost podjetja,

  • Dvigniti raven kvaliteto ponudbe in zadovoljstva gosta na še višjo raven,

  • Povečati dodano vrednost,

  • Ustvariti vsaj eno novo delovno mesto,

  • Z vgradnjo rezervoarja za vodo zmanjšati porabo vode iz javnega vodovoda.

 

REZULTATI

Rezultat izvedenega projekta bo prenovljena turistična kmetija s sobami, v kateri bodo lahko gostje uživali v luksuznih namestitvah in vrhunski kulinariki. Pričakujemo, da bomo po izvedeni investiciji zaradi povečanega obsega dela zaposlili vsaj eno osebo za poln delovni čas, dvignili prihodke od prodaje, povečali konkurenčno prednost in se veselili številnih novih, domačih in tujih, gostov.

 

POVEZAVE

eu.jpg
bottom of page